DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK23)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Martyna Rybka-Flis
Martyna is een Pools fotomodel die haar carrière ooit begon als miss. Inmiddels heeft Martyna haar pijlen gericht op het opbouwen van een grote Instagram followingen. Met de schitterende foto’s die ze dagelijks plaatst moet dat zeker lukken.


Nianga Niang
Nianga is een Nederlands model dat bij de Boekers onder contract staat, maar die inmiddels in New York woonachtig is. Haar carrière loopt enorm goed en daar hoort natuurlijk een verhuizing naar The Big Apple bij. Vind je het gek overigens als je zo knap bent?

View this post on Instagram

All dolled up! 🥶

A post shared by Nianga Niang 🇸🇳🇳🇱 (@nianganiang) on

View this post on Instagram

shirt gone

A post shared by Nianga Niang 🇸🇳🇳🇱 (@nianganiang) on


Mikky Kiemeney

Mikky is het vriendinnetje van Ajax voetballer Frenkie de Jong. Mikky is inmiddels bijna net zo bekend als haar liefje want ze doet het enorm goed op Instagram. Onlangs ging ze met de halve Nederlandse fashion influencer gang naar Tulum en Cuba, lees hier meer.

View this post on Instagram

🌸🌼🌺

A post shared by mikky (@mikkykiemeney) on