5x Grootste jeans trends voor deze zomer

We houden van jeans, het zit comfortabel en dus brengen we er heel wat uurtjes in door. Ieder jaar zijn er verschillende jeans trends, van flaired pijpen tot gescheurde varianten. Op dit moment zien we vooral veel ‘Mom-Jeans’ in het modebeeld, ofwel de denim met een hoge taille. Daarnaast hoeven jeans niet meer super skinny te zijn én houden we wel van een edgy randje hier en daar. Wij hebben de 5 grootste jeans trends voor deze zomer voor je op een rijtje gezet.

Jeans Trend #1. Een lichte jeans á la Queen of Jetlags is perfect voor de zomer. Deze van Levi’s laat je billen perfect uitkomen.

Jeans Trend #2. Een witte Jeans is perfect voor de zomer. Een ‘negen achtste jeans’ staat extra leuk met sneakertjes of een klein hakje.

Jeans Trend #3. In 2019 hoeven jeans niet meer strak, strakker, strakst. Maar mag je best voor een wat meer rechttoe rechtaan modelletje gaan, zoiets als deze van Yara Michels bijvoorbeeld.

Jeans Trend #4. Een jeans mag best een beetje stoer en edgy zijn, deze look van Lizzy van der Ligt is perfect voor een lange zomeravond op je favoriete terras.

Jeans Trend #5. Wat we ook veel zien op jeans gebied zijn afgeknipte pijpen, combineer zo’n jeans met een chique sandaaltje met een hakje en je look is direct ‘on top of trend’.