Beauty Report: Summer ’19 make-up inspiration

Deze zomer zijn er een aantal make-up do’s en don’t’s. Hoewel je hartje zomer wellicht het liefst helemaal geen make-up draagt, is het toch leuk om een klein beetje te kijken wat ‘on trend du moment’ is. Gelukkig is, zoals wel vaker, less more. Deze zomer gaat het om het naturel effect, maar toch niet zo naturel, look. Sproetjes, een glowy skin, bare eyelashes én neutrale lippen wat je overal zult zien. De make-up looks mogen dus lekker au naturel er uit zien, dat zijn ze niet. Want mocht je geen sproetjes hebben dan kun je die gewoon met een bruin kohl-potlood tekenen. Daarbij komt dat die glowy skin vooral door vloeibare highlighter gecreëerd wordt én dat die perfect neutrale koraalkleurige lippen gewoon zijn gestift. Luchtig is deze look wel, want dikke lagen mascara en foundation zijn een no go deze zomer.