DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK2?)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Juultje Tieleman
Juultje Tieleman was het vriendinnetje van één van Nederlands grootste YouTubers Gio. Toen haar relatie met Gio strandde had Juultje inmiddels zelf ook een aardige fanbase opgebouwd. Zo heeft ook Juultje van YouTube en Instagram haar werk kunnen maken. Deze knappe blondine is is niet alleen een beauty maar heeft ook de brains.

View this post on Instagram

🐥

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

View this post on Instagram

Hey you 🙋🏼‍♀️🌞

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

Evangelie Smyrniotaki (StyleHeroine)
Als je door de ‘Style Heroine’ Instagram feed scrollt is het alsof je door een art-gallery aan het wandelen bent. Dit Instagram account is gewoon een piece of art en doet niet onder voor de fotoseries van magazines als Vogue, Elle en Harper’s Bazaar.

View this post on Instagram

Time to shine

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on


Lizzy Perridon
Lizzy Perridon is een Nederlandse it-girl die een aantal jaren geleden werd geïnspireerd door Chiara Ferragni. Haar style sprak haar enorm aan door de hoeveelheid kleur en gewaagde combinaties. Lizzy was vast besloten de Nederlandse Chiara te worden én dat is haar zo te zien goed gelukt.

View this post on Instagram

Louvre it is. 🤞🏼 #LPlooks

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

View this post on Instagram

your comfort zone will kill you.

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on