Onze favoriete merken om perfecte basics te scoren

Goede basics zijn de basis voor je outfits, een garderobe zonder basics is voor ons dan ook ondenkbaar. Hoewel het nog niet altijd even eenvoudig is om de perfecte duurzame basics te scoren waar je dus écht jarenlang plezier aan beleefd. Soms heb je zo’n pareltje in handen die je vanaf het moment van aankoop bijna dagelijks draagt. Ik herinner me een zijdeblouse van Sissyboy die ik heb gedragen tot de gaten er in vielen. Door de jaren heen hebben we een aantal merken tot onze favoriete ‘perfect basic’ labels gebombardeerd. Hieronder vind je dus de ‘top of the bill’ als het aankomt op basics!

Arket voor blazers, broeken en tops, shop hier.

Closed voor Jeans & Knitwear, shop hier.

COS voor blouses en shirts, shop hier.

DKNY voor handtassen, shop hier.

Nikkie Plessen voor tops en coltruien, shop hier.

Reiss voor knitwear, shop hier.

Sissyboy voor zijdeblouses, shoppen kan op dit moment alleen in de winkels.

Vanilia voor tops en trousers, shop hier.

Zara voor hemdjes & pantalons, shop hier.