De vijf ultieme fashion tips voor iedere reis

Reizen is één van onze favoriete bezigheden. Het liefst bezoeken we zoveel mogelijk zonovergoten oorden en trekken we er regelmatig op uit. Tijdens het reizen is het vaak gemakkelijk om voor comfortabele outfits te gaan in plaats van dat ze stijlvol zijn. Wij hebben een aantal tips voor je waarbij je profiteert van the best of both worlds.

Tip #1. Draag platte los zittende schoenen.Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende tip van dit lijstje. Uiteraard lopen platte schoenen het fijnste, maar houdt ook rekening met het feit dat je voeten behoorlijk kunnen opzwellen in het vliegtuig, dus het is ook aan te raden om schoenen te kiezen die je wat losser kunt maken. Een toffe sneaker die nu helemaal on trend is en super comfortabel is zijn de Nike Air Max 97 D, aanrader 😉

View this post on Instagram

Casually sitting on the stairs in AMS ✨😚

A post shared by Ingrid (@yourdailyfashionnews_com) on

Tip #2. Neem een handige maar hele mooie tas mee.Je maakt direct een fashion statement wanneer je een mooie tas draagt. Ga voor een tas die daarnaast ook nog eens praktisch is, dus er moet veel in passen, makkelijk vindbaar zijn en handig dragen.

Tip #3. Ga voor een twinset.Een twinset is zo ongeveer gemaakt om in te reizen. Naast het feit dat de meeste twinsets het comfort level van een pyjama hebben zie je er ook nog eens leuk uit. Reinders JM heeft hele toffe twin sets die je écht eens moet proberen.

Tip #4. Neem je zonnebril mee. Je look is bijna compleet, maar een zonnebril mag je op reis uiteraard niet vergeten. Investeer in een goed exemplaar want wat duurdere zonnebrillen hebben goede glazen, dat is nou eenmaal zo. Geen last van je ogen, geen hoofdpijn van de zon én niemand ziet je make-uploze gezicht. Perfect toch?

View this post on Instagram

D I V A. 🧸 @yourdailyfashionnews_com • #editedgirls

A post shared by Ingrid (@yourdailyfashionnews_com) on

Tip #5. Draag een t-shirtje met daarover een trui.
In het vliegtuig is het vaak koud, vooral als je een lange vlucht maakt en hoog in de lucht bent kan het soms onaangenaam fris zijn. Een trui is dan ideaal, maar eenmaal op plek van bestemming is het wellicht weer bloedheet. Draag onder je trui een fijn t-shirtje zodat je gemakkelijk kunt switchen tussen een warme en een wat luchtigere outfit.