DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK2?)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Nina Pierson
Onderneemster Nina Pierson heeft het allemaal. Ze is slim, mooi en een fantastische moeder. Met I love Sla heeft ze inmiddels 12 locaties geopend in vijf verschillende steden. Daarnaast runt ze ook nog bedrockmagazine dat gaat over duurzaam geluk. Nina is enorm inspirerend en daarom een must follow.

Eva Cliteur
Eva is het zusje van bekende Nederlandse fashion-influencer Claire Cliteur. Ze heeft het talent voor toffe content maken dan ook niet van een vreemde. Ondanks dat ze niet zo vaak post als haar zus vinden we Eva heel leuk om te volgen.

Vanellimelli
Op het instagram account ‘Vanellimelli’ ga je terug in de tijd. Het lijkt erop dat alle foto’s met een ouderwetse analoge camera zijn geschoten. Het ouderwetse 60’s – 70’s gevoel overheerst, mocht je daar van houden dan moet je Vanellimelli zéker even volgen.