Weekday lanceert een nieuwe 18-piece zomercollectie, net op tijd voor het zomerseizoen van 2019. De collectie blikt terug op eerdere zomerfavorieten. De drop bevat bekende silhouetten die zijn uitgevoerd in nieuwe hoogwaardige materialen zoals zijde, tule, satijn en zacht katoen. 
De collectie verkent de relatie tussen stijl en gemak; Vloeiende, lichte materialen zijn relaxed en easy-to-wear in de zomerse hitte. De collectie bestaat uit opvallende kledingstukken met onverwachte onthullende details zoals off-shoulders, silhouetten met blote rug en het gebruik van mesh tule in neutrale aardetinten. Van korte broeken tot blouses met lange mouwen en slip-on sundresses in zowel aansluitende als vloeiende silhouetten. Deze collectie gaat van casual tot chic en is geschikt voor overdag of ‘s nachts. 
De collectie is vanaf online verkrijgbaar en in geselecteerde Weekday winkels.