Eerste namen Amsterdam Fashion Week ’19 bekend

De eerste namen die tijdens de aankomende editie van Amsterdam Fashion Week hun collecties zullen tonen zijn bekendgemaakt. Op donderdagavond zal niemand minder dan Ronald van der Kemp de september editie van dit jaar openen. De editie start op donderdag 5 september en zal op zondag 7 september afgesloten worden. Vrijdag zal de dag zijn waarop veel jong talent op zal treden. Ferry Schiffelers die vorig jaar ‘De Lichting’ won zijn collectie tonen. Ook de show van Ninamounah staat gepland op de vrijdag. Op de zaterdag zal niemand minder dan Natan een show geven. Natan maakte al vele ontwerpen voor Koningin Maxima. Last but not least staat er een mysterieus duo op de planning, om wie het precies gaat is echter nog niet duidelijk. Deze editie van Amsterdam Fashion Week zal plaatsvinden in het museumkwartier met shows in de Nieuwe Kerk en Capital C.