Lil Kleine (24) en zijn verloofde Jaimie Vaes (29) werden een maand geleden trotste ouders van hun zoontje Lío. Tot gisteravond deden de kersverse papa en mama geen interviews, maar voor Shownieuws maakte Lil Kleine een uitzondering. Hij laat weten dat hij het super gaaf vind dat hij papa is geworden en enorm trots is op zijn ‘baby mama’.

“Ik vind het geweldig, ik vind het top. Ik moet wel eerlijk toegeven: ik had al heel veel respect voor mijn vrouw,  maar ik heb nog meer respect voor haar gekregen.”

Toch is het ouderschap voor Jorik ook nog niet zo spectaculair, want de kleine Lío slaapt vooral. Bovendien is het Jorik die ook nog gewoon keihard aan het werk is.

“Hij is nog heel jong, heel fragiel dus ik kan er nog vrij weinig mee. Het is gewoon leuk als ik thuiskom, maar er is niet heel veel spectaculairs aan.”

De zorg voor de kleine Lío laat Jorik voornamelijk aan Jaimie over gezien zijn drukke carrière als artiest. Zo laat hij weten dat zij op dit moment degene is die voortdurend bij de kleine man is.

“Het is echt aan haar om die taak te voldoen.”

Check de hele video hier.