Dit was de exorbitante ‘Kylie Jenner Skin’ press trip

Kylie Jenner heeft haar Kylie Cosmetics beautylijn uitgebreid met een eigen Skincare Collectie. De jonge miljardair weet ook deze lijn weer op een slimme manier in de markt te zetten door een exorbitante press trip te organiseren met haar eigen vriendinnen die, hoe kan het ook anders, ook rijk en beroemd zijn. De roze Kylie Jenner Skin Private Jet ging geheel in style richting het tropische Turks and Caicos Islands, waar de dames in een super de luxe villa verbleven. Uiteraard hoorde daar een compleet nieuwe Kylie Skin garderobe, handdoeken, badjassen en een rijkelijk gevulde goodiebag bij. Vergeet ook niet de onthaal met Kylie Jenner Skin Coconut drinks én de Kylie Jenner Skin deurmat. Een impressie van de super de luxe persreis check je hieronder.