Joëlle Witschge met spoed naar Zuid-Koreaans ziekenhuis

Het zoontje van Joëlle Witschge en haar verloofde Dave Bulthuis kwam nog geen maand geleden op de wereld. Ondanks dat in eerste instantie alles goed leek te gaan moest Joëlle onlangs toch zelf opgenomen worden in het ziekenhuis. Omdat het stel momenteel in zuid-Korea verblijft voor Dave’s voetbalcarrière is dat toch even net wat spannender dan hier in Nederland. Joëlle werd opgenomen na hevige baarmoederlijke bloedingen, dit gebeurde toen ze met de kleine Rio onderweg was naar het consultatiebureau. Tijdens de opname kon de kleine man echter niet bij haar blijven, maar doordat Dave in het gips zat wegens een blessure kon hij ook niet snel in het ziekenhuis komen. Gelukkig was er een lieve collega voetbalvrouw die het stel wilde helpen en de zorg voor de baby op haar kon nemen. Na twee dagen mocht Joëlle het ziekenhuis weer verlaten. Eind goed al goed, maar even spannend was het wel.