Tommy Hilfiger keert met  Zendaya terug @ New York Fashion Week

Tommy Hilfiger keert met zijn ‘See Now Buy Now’ fashionshow terug naar New York Fashion Week. Op zondag 8 september 2019 zal het Amerikaanse modemerk zijn samenwerking met Zendaya showen in het iconische Apollo Theatre in Harlem. De laatste keer dat Tommy Hilfiger zijn TOMMYNOW-concept in New York presenteerde was in 2016. Dit was tevens het debuut van het ‘See Now Buy Now’ fashionshow concept van Tommy Hilfiger dat draait om samenwerkingen met jonge merkambassadeurs (icons) en waarbij de getoonde collectie direct verkrijgbaar is. Op de aankomende modeweek in New York zal Tommy Hilfiger zijn tweede collectie met Zendaya lanceren. De Tommy X Zendaya-collectie voor de herfst 2019 is net als de eerste collectie geïnspireerd op sterke en zelfverzekerde vrouwen zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle en The Supremes; artiesten die vele malen hebben opgetreden in het Apollo Theatre in Harlem. De modeshow richt zich op inclusiviteit, diversiteit en empowerment.