Breaking: Wesley Sneijder bevestigt breuk met Yolanthe

Wesley Sneijder bevestigt vandaag op Instagram dat hij en Yolanthe Cabau inderdaad uitelkaar zijn. In het bericht dat hij deelt schrijft hij dat hij helemaal klaar is met alle geruchten die mede door de media worden verspreid. Zo kwam gister naar buiten dat Yolanthe 19 miljoen van Wesley zou willen en dat hij haar 15 miljoen heeft gegeven. Niets van waar stelt Wesley, hij is er dan ook helemaal klaar mee. Sterker nog, ze willen helemaal geen geld van elkaar. Wesley laat verder nog weten dat hij vooral degene is geweest die grote fouten heeft gemaakt in huwelijk en dat Yolanthe altijd geduldig en zorgzaam is gebleven. Hij respecteert zijn (ex-)vrouw dan ook enorm. De scheiding is nog niet rond maar de twee zijn inderdaad al een tijdje uitelkaar. Het volledige statement van Wesley lees je hieronder.