Bella Hadid trots op Nederlandse roots

Topmodel Bella Hadid is trots op haar Nederlandse roots. Zo laat ze dat zien met onderstaande Instagram post, van een fantastische shoot voor Elle France waarvan ze de cover siert. Bella Hadid is een dochter van de uit Nederland afkomstige Yolanda Hadid, die bekend werd door de Amerikaanse serie ‘The Real Housewives of Beverly Hills’. Haar dochters Gigi en Bella zijn in de afgelopen jaren mateloos populaire modellen geworden met respectievelijk 48- en 25 miljoen Instagram volgers. Onlangs brachten de zusjes nog een bezoek aan Nederland om hun oma Ans van den Herik en hun in Nederland ook bekende nichtje Joann van den Herik te bezoeken. Wij zijn op onze beurt natuurlijk weer trots dat deze bekende supermodellen zusjes trots zijn op hun Nederlandse afkomst.