London Fashion Week vanaf nu toegankelijk voor publiek

London Fashion Week gaat als eerste grote internationale modeweek wereldwijd de deuren openzetten voor ‘normaal’ publiek. Waar de meeste modeweken uitsluitend werken met uitnodigingen, gaat London Fashion Week het dus anders doen. Deze nieuwe stap gaat tijdens aanstaande London Fashion Week in september al van start. De tickets voor de shows en evenementen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor ca. 135 pond per stuk. Het gaat om in eerste instantie zes shows die op 14 en 15 september plaatsvinden. Naast modeshows zullen er in de hele stad fashion events zijn om zo een groter en nieuw publiek te trekken. De strategie die de Londen Fashion Council hanteert doet denken aan die van Danie Bles die een nieuwe weg in sloeg met Amsterdam Fashion Week. Voor Amsterdam Fashion Week zijn echter weer géén tickets te koop sinds Bles het roer overnam.