Everyone is ready to play deze zomer met RE-BORN Sports

Hardlopen door een zonnig park, yoga op het strand, wandelen door de duinen of tennissen op een warme bestemming. De zomer maakt de meeste sporten een stuk plezieriger. Belangrijk is om dan wel de juiste sportkleding te dragen. Wanneer de fit en de kwaliteit van de stof van je sportkleding beter zit, staat niets jouw in de weg nóg beter te presteren, zelfs een brandende zon niet! RE-BORN SPORTS heeft zich met de nieuwe collectie voor dames en heren niet alleen gericht op sportieve kleding die perfect zit, gemaakt van de fijnste stoffen, maar die er óók goed uitzien wanneer je ze in je vrije tijd draagt. Met de nieuwe items van RE-BORN ben je deze zomer altijd ready to play! In de collectie komt de Amsterdamse rode, zwarte en witte kleurencombinatie steeds terug. Het lookbook van de collectie check je hieronder, RE-BORN SPORTS shop je hier.