DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK29)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Lynn van de Vorst
Op het Instagram account van Lynn van de Vorst vind je het allemaal: food, fashion, travel & interior. Wanneer je de foto’s van Lynn bekijkt valt je vrijwel direct iets op, de vrolijkheid spat er letterlijk vanaf! Dus ben je opzoek naar een dagelijkse dosis gezonde happiness en inspiratie, dan moet je Lynn zéker gaan volgen.

Johanna Ljungqvist
De Zweedse lifestyle blogger Johanna Ljungqvist heeft een passie voor fashion en interior design. Sinds kort heeft ze haar eigen kledingmerk HAYANA, matchende outfits voor moeder en kind. Grappig om te weten is dat Johanna voor haar eerste collectie geïnspireerd is geraakt door een ijsje met de smaken aardbei, romige vanille, koffie met melk en espresso. Johanna haar twee kinderen zijn namelijk dól op ijs en Johanna kan zelf niet zonder haar dagelijkse kopjes koffie! Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk deze dan op: http://www.hayana.se. En vergeet deze Zweedse lifestyle blogger natuurlijk niet te volgen via Instagram!

Janne Schuijn
In de maatschappij van nu kan je er bijna niet meer onderuit, iedereen heeft het druk druk druk en nergens tijd voor. Je werkt, studeert, hebt een sociaal leven, moet sporten, oja en tussendoor moet het huishouden ook nog eens gebeuren. Herkenbaar? Kijk dan eens op de instagram van Janne, zij ‘lult & schrijft over mindset voor de nuchtere mens’. Onlangs heeft zij haar eerste boek hierover geschreven. Janne inspireert anderen enorm met haar kijk op het leven en is daarom zéker een must follow.