DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK29)

Category: ★ Fashion News, It-Girls

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Lynn van de Vorst
Op het Instagram account van Lynn van de Vorst vind je het allemaal: food, fashion, travel & interior. Wanneer je de foto’s van Lynn bekijkt valt je vrijwel direct iets op, de vrolijkheid spat er letterlijk vanaf! Dus ben je opzoek naar een dagelijkse dosis gezonde happiness en inspiratie, dan moet je Lynn zéker gaan volgen.

Johanna Ljungqvist
De Zweedse lifestyle blogger Johanna Ljungqvist heeft een passie voor fashion en interior design. Sinds kort heeft ze haar eigen kledingmerk HAYANA, matchende outfits voor moeder en kind. Grappig om te weten is dat Johanna voor haar eerste collectie geïnspireerd is geraakt door een ijsje met de smaken aardbei, romige vanille, koffie met melk en espresso. Johanna haar twee kinderen zijn namelijk dól op ijs en Johanna kan zelf niet zonder haar dagelijkse kopjes koffie! Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk deze dan op: http://www.hayana.se. En vergeet deze Zweedse lifestyle blogger natuurlijk niet te volgen via Instagram!

View this post on Instagram

Borta bra men hemma bäst❤️

A post shared by Johanna Ljungqvist (@yayanaomi) on

Janne Schuijn
In de maatschappij van nu kan je er bijna niet meer onderuit, iedereen heeft het druk druk druk en nergens tijd voor. Je werkt, studeert, hebt een sociaal leven, moet sporten, oja en tussendoor moet het huishouden ook nog eens gebeuren. Herkenbaar? Kijk dan eens op de instagram van Janne, zij ‘lult & schrijft over mindset voor de nuchtere mens’. Onlangs heeft zij haar eerste boek hierover geschreven. Janne inspireert anderen enorm met haar kijk op het leven en is daarom zéker een must follow.

View this post on Instagram

In ons element 🌊

A post shared by Janne Schuijn (@janneschuijn) on

View this post on Instagram

#ironisch. De meeste mensen zijn áltijd (voor hun gevoel) 'druk druk druk'. Gelukkig ben ik al jaren geleden van die voortdenderende trein afgestapt, maar je ontkomt er niet aan: soms zijn er fases in je leven die een klein beetje overwhelming zijn. Ik zit momenteel in zo'n fase en gelukkig weet ik ook dat er weer een eind aan komt en die is zelfs al in zicht. Want ik kan je zeggen: zo wil je niet 24/7 leven, in de ratrace, je geleefd of gehaast voelen. Een groot deel van mijn boek gaat hierover: hoe je de regie neemt over je gedachten, acties en daarmee je leven en ironisch genoeg is dit boek juist hetgeen mij op dit moment die overwhelm geeft 😂👍🏼 Maar ook dat staat erin: momenten als deze zijn niet erg. Zolang ze tijdelijk en doelbewust zijn. Niet wanneer ze je leven overnemen en je na járen pas denkt: 'Wat nou als het ook anders kan?' 🤯 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Anyway: Felipe was en is weer in het buitenland (maar komt vanavond thuis gelukkig), onze nanny is op vakantie, we gaan zelf volgende week op vakantie (wat heerlijk is, maar ook een beetje stressvolle gedachte gezien de to-do lijst voor het boek nog op standje oneindig staat) en we zijn laatst weer bij de kinderarts geweest, waar ik ook snel wat over zal delen maar het zelf eerst even moest verwerken dus dat komt binnenkort. Niks ernstigs hoor trouwens. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En dit alles maakt dat ik, naast dat ik voor het eerst sinds bijna 2 weken eindelijk weer eens iets plaats op Insta, op zondagochtend (5 mei ook nog), tijdens een slaapje van Caiden even aan het werk ben – iets wat ik normaal gesproken eigenlijk never ever doe. But it is what it is. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vertel me daarom maar even wat leuks als je wilt: wat ga jij vandaag doen? Feestje pakken? Met de kids wat leuks doen? (ajax kijken?) We zijn immers een bevoorrecht, vrij land, en dat mag gevierd worden 🎉🙏🏼 #maarwijblijventhuischillen #ookweerironisch #maarooknodig #selfcare

A post shared by Janne Schuijn (@janneschuijn) on