Rumours: Wesley verliet Yolanthe voor Gaby Blaaser

Er gaan allerlei geruchten over de scheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Zo zou Wesley meerdere keren de fout in zijn gegaan, maar rept hij geen woord over met wie. Eerder deze week liet hij al via Instagram weten helemaal klaar met alle roddels te zijn, maar nu duiken er toch weer nieuwe roddels op over een slippertje met influencer en actrice Gaby Blaaser. Zij zou volgens Story de oorzaak zijn van de breuk met Yolanthe. Temptation verleider én ex van Gaby, Jaimy, doet er nog een schepje bovenop, hij wist namelijk al heel lang dat de twee met elkaar zouden scharrelen. Jaimy en Gaby zouden dan ook uitelkaar zijn gegaan omdat zij niet zo netjes zou zijn geweest. Precieze details wil de verleider niet onthullen, want dat is helemaal aan haar. Wél weet hij te vertellen dat Gaby zoenend met Wesley op een terras in Vinkeveen zou zijn gespot. Gaby verteld echter weer in Story echt nergens iets van te weten. Just rumours or to be continued?

View this post on Instagram

Oh My Gosh…

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on