7x YDFN High Summer Outfits in Thailand

Onlangs genoot ik van een heerlijke vakantie in Thailand, eindelijk kon ik al mijn favoriete high summer looks gaan dragen. De items die ik droeg zijn van merken als Scoth & Soda, Edited, Zara, Dune en Fitz & Huxley. De temperaturen in Thailand liepen hoog op tot soms bijna 40 graden, het is dan heerlijk om luchtige items te dragen zoals cropped tops. Mijn looks stylde ik af met mijn favoriete sieraden, hierover vertel ik je bovendien snel meer 😉 Get your summer outfit inspiration below!

Blouse: Cos, Denim Short & Flip Flops: Zara, Bag: Vintage Gucci.
Top: Scotch & Soda, Skirt: Zara, Flip Flops: Dune, Sunglasses: Bulgari.
Top: Scotch & Soda, Bag: Fitz & Huxley, Skirt & Flip Flops: Zara.
Top: Edited, Denim Short: Zara, Flip Flops: Dune, Bag: Unknown.
Top: Scotch & Soda, Denim Short & Flip Flops: Zara.
Top: Brandy & Melville, Skirt: Zara.
Top & Denim Short: Zara, Flip Flops: Dune, Scarf: Scotch & Soda.