Actrice Imanuelle Grives opgepakt wegens drugsbezit

Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) is dit weekend tijdens Tomorrowland in Belgie opgepakt met drugs. Ze had een hoeveelheid soft en harddrugs in haar bezit die groter was dan de gedoogde gebruikershoeveelheid. Imanuelle probeerde de drugs op het festival te verhandelen en had ook nog eens een grotere hoeveelheid in haar auto en haar gehuurde AirBnB verblijf liggen. Het zou gaan om 100 xtc-pillen, twintig gram cocaïne, elf gram ketamine, een hoeveelheid MDMA en wat wiet. De ‘Alleen maar nette mensen’ actrice zit in ieder geval nog tot vrijdag vast zo is besloten door de onderzoeksrechter. Volgens haar advocaat, Koen van Eecke, zou de reden voor het drugsbezit de voorbereiding op een nieuwe rol in een film zijn. Het experiment zou dus fout zijn gelopen. Hiermee riskeert ze volgens Belgische nieuwszender VTM 5 jaar cel. Imanuelle werd bekend door rollen in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Celblok H en haar deelname aan Wie is de Mol?