Style tips voor de warmste zomerdagen

Komende dagen wordt het bloody hot in Nederland, daarom kun jij vast een paar stijltips gebruiken.

Tip #1. Luchtige katoenen T-shirtjes.
Een simpel wit katoenen t-shirt is perfect voor warme dagen, bovendien is dit een item die (in tegenstelling top de cropped top) lekker binnen je comfortzone ligt. Style je katoenen t-shirt met mooie sieraden af en je bent good to go. De tofste T-shirtjes met print shop je bij Yeez Louise.

Tip #2. Slipdress.
Een slipdress is een perfect item wanneer het bloedverstikkend heet is. Door de dunne bantjes en de luchtige stoffen van een slipdress kom je zelfs de warmste dagen stijlvol door. Ga voor een kleurrijke variant van bijvoorbeeld Essentiel Antwerp of Fabienne Chapot.

Tip #3. Cropped top.
Crop tops zul je de komende week overal tegenkomen want op de warmste dagen kun je het beste kiezen voor een cropped top. Een fijn materiaal om voor te kiezen is katoen omdat dit niet zo zweterig is.

Tip #4. Denim Shorts.
Inkoppertje natuurlijk, maar zeker altijd goed, denim shorts zijn tijdens een hittegolf onmisbaar.

Tip #5. Strohoed.
Een strohoed is heerlijk voor een dagje naar het strand, terwijl jij lekker je tijdschrift of boek zit te lezen heb jij geen hinder van de felle zon aan je ogen. Bovendien verbrand je hoofdhuid niet. Onderstaande hoed van Jacquemus is wellicht iets te groot, maar er zijn uiteraard ook heel veel kleinere varianten te vinden 😉

Tip #6. Maxi Skirt of Maxi Dress
Favoriet om naar je werk aan te trekken op de warme dagen is de maxi dress, je zult met de maxidress makkelijk voldoen aan de dresscode bij jouw op kantoor en je ziet er super stylish uit.