Dit zijn de invloedrijkste fashion influencers

Influencers everywhere, we kunnen soms maar moeilijk het kaf van het koren scheiden door de grote verscheidenheid aan influencers op het web. Toch zijn er een aantal namen die iedere modeliefhebster wel kent, Denk Chiara Ferragni, Negin Mirsalehi of Aimee Song. Deze fashion influencers hebben allemaal één ding gemeen en dat zijn enorm veel volgers. Toch zijn er ook een aantal dingen die bij deze dames heel erg verschillend zijn. Zo valt het bijvoorbeeld op dat Aimee Song in verhouding tot de andere it-girls relatief weinig likes krijgt, én dat met 5.4 miljoen volgers?! Ook Jasmine Sanders wordt relatief gezien zeer weinig geliked. Negin Mirsalehi daarentegen heeft in verhouding veel likes ten opzichte van het aantal volgers dat ze heeft. Ook Olivia Culpo heeft een hoge engagement rate. Zouden er dan toch dames tussen zitten die de boel hier en daar saboteren?

Rocky Barnes (1.7m. followers)

Camila Coelho (8.1m. followers)

Olivia Culpo (4.2 m. followers)

Chiara Ferragni (17m. followers)

Negin Mirsalehi (5.4m. followers)

Aimee Song (5.3m. followers)

Jasmine Sanders (3.5m. followers)