Forever 21 ligt flink onder vuur nadat het een vreemde actie heeft uitgehaald. Mensen die plussize kleding kochten op de webshop kregen bij de levering een afvalreep cadeau. Dit viel bij veel shoppers niet in goede aarde, want waarom zou een winkelketen mogen vertellen dat je moet afvallen? De reacties op de actie van Forever 21 zijn dan ook niet mild, sommige stellen zelfs dat de winkelketen eetstoornissen in de hand zou werken. Inmiddels heeft de winkelketen zelf gereageerd

“De gratis items in kwestie zijn bij alle online bestelling bijgevoegd, in alle maten en categorieën. Ze worden nu niet meer meegestuurd”

Toch is het statement van Forever 21 niet voor iedereen afdoende, afslankrepen zouden namelijk voor iedereen slecht zijn. Één ding moge duidelijk zijn, het was niet zo’n handige actie van Forever 21.