Imanuelle Grives blijft zeker maand vastzitten

Het gerechtshof in Antwerpen heeft besloten dat actrice Imanuelle Grives nog in ieder geval een maand vast blijft zitten in afwachting van haar proces. De actrice werd afgelopen weekend op Tomorrowland gepakt met een grote hoeveelheid drugs, waaronder 100 xtc-pillen en 20 gram cocaïne. Imanuelle zou de drugs willen verhandelen ter voorbereiding op een rol. Imanuelle en haar advocaten bespreken de mogelijkheden voor een hoger beroep dat tot en met maandag 16.00 kan worden ingediend. Imanuelle heeft ondertussen al wel bekend dat ze de drugs al had verhandeld aan festivalgangers op het terrein en ook aan haar vriendinnen die met haar mee waren. De drugs die werd gevonden in haar AirBnb bleek ook van haar te zijn. Daarnaast beseft ze dat er veel vragen zullen zijn over hoe ze in deze situatie heeft kunnen belanden, ze beseft dan ook dat ze professionele hulp moet gaan zoeken. De uitspraak van de rechter is een grote teleurstelling voor Imanuelle nu ze haar familie nog langer moet missen en haar proces niet in Nederland zal kunnen voorbereiden.

Imanuelle Grives brak als actrice door met de hoofdrol die ze speelde in de film Alleen Maar Nette Mensen.

View this post on Instagram

Nog eentje dan… libelle . . .

A post shared by Imanuelle Grives (@imanuelleg) on