Summer de Snoo verhuist voorlopig niet naar New York

Kindmodel Summer de Snoo (10) verhuist voorlopig niet naar New York door de breuk met haar voormalig manager Anthony Vos. Summer’s moeder meldt het nieuws op Instagram. Summer werd afgelopen jaar bekend doordat zij als 9-jarig model naar New York zou gaan verhuizen voor haar modellencarrière, bovendien krijgt het meisje een eigen realitysoap. Anthony Vos deed al geruime tijd haar management, hij is o.a. ook de manager van het Belgische model Rose Bertram. Summer en Anthony hebben vanwege een nog onbekende reden met elkaar gebroken, de Snoo is dan ook hard opzoek naar een nieuw management om haar te begeleiden in haar modellencarrière. De verhuizing naar New York is voorlopig uitgesteld naar het voorjaar van 2020.

View this post on Instagram

London Town @lillykphotography

A post shared by S U M M E R de S N O O (@summerdesnooo) on