Your Daily Fashion News lanceert YDFN The Label

Your Daily Fashion News breidt haar online platform uit met haar eigen ontworpen sieradencollectie ‘YDFN The Label’. Met YDFN The Label wil Your Daily Fashion News haar bezoekers een complete fashion experience bieden. Waar je bij Your Daily Fashion News op de hoogte wordt gehouden van het laatste modenieuws, biedt YDFN The Label de kijker direct de mogelijkheid om de mooiste on trend jewellery online te shoppen. De Summer ’19 collectie bestaat uit acht exclusieve gold-plated items. Alle items hebben hun eigen naam en filosofie. De gehele collectie geeft je het gevoel dat je de zomer van je leven hebt. Van de ‘Wild Ocean Necklace’ tot de ‘Bombshell Bracelet’, deze zomer zijn alle ogen op jou gericht.

Naast dat het een feestje is om de YDFN The Label sieraden te dragen worden alle pakketjes vrolijk verpakt en kosteloos verzonden. De prijzen van de eerste YDFN The Label collectie variëren tussen  €20,95 voor een armband en €26,95 voor een oorbellen set. Het doel is om YDFN The Label in de toekomst uit te breiden met meer fantastische items. De eerste YDFN The Label collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Your Daily Fashion News bestaat sinds maart 2018 en is een initiatief van Ingrid de Boer (26). Op Your Daily Fashion News vind je dagelijks vijf artikelen op het gebied van fashion, beauty en entertainment.