DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK31)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Budget fashion junkie
Van kleding heb je nooit genoeg! Want zeg nou zelf, welke vrouw houdt er niet van shoppen!? Iedereen weet, kleding is helaas niet gratis. Jeltje is modeontwerpster en styliste. Als budget fashion junkie weet zij precies waar je de hipste kleding scoort voor kleine prijsjes! And we like that 🙂

Isabella Löwengrip
Isabelle, ook wel beter bekend als ‘Blondinbella’, is een Zweedse ondernemer en blogger. In 2018 is zij uitgeroepen tot ‘most powerful business woman in Sweden’. Isabella heeft het beautymerk ‘Löwengrip’ opgericht. Het merk biedt beauty producten van topkwaliteit die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid en hoofdhuid. Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Neem een kijkje op de Duitse website van Douglas!

View this post on Instagram

… And we’re back in the house 🇫🇷

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

View this post on Instagram

Beach day 🇫🇷

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

BeautyNezz
De 16-jarige Nederlandse vlogster Joy is vooral bekend om haar vlogs over lifestyle, cosmetica en mode. In 2014 begon Joy haar eigen Youtube kanaal met de naam ‘BeautyNezz’. Ook haar instagram account valt niet te missen, hierop deelt Joy dagelijks prachtige foto’s. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de toekomstplannen van deze jonge vlogster!