Voor herfst 2019, lanceert Monki een gloednieuwe underwear collectie. Underwear is waar getting ready mee begint; waar comfort en stijl samenkomen. In deze drop vind je een reeks updates van delicaat kant in dusty rose en ochre brown, aangevuld met soft cotton styles in fris wit en speelse dierenprints.

Monki zet de #nofilter samenwerking met Londense fotograaf/videograaf Chloe Sheppard voort. De modellen in deze campagne, Eleonor, Oma, Rene and Maggie omarmen allen hun uniekheid die werd vastgelegd door Chloe in een warme, huiselijke setting.

Kleine onbewaakte momenten worden vastgelegd – van het doen van je was tot een luie zondag op de bank. Monki gelooft in de kracht van eerlijkheid en authenticiteit bij het weergeven van het lichaam, precies zoals ze eruit zien. De collectie is op dit moment verkrijgbaar in de Monki stores of online, klik hier.