Victoria’s Secret kondigt eerste Transgender Model aan

Het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret ligt al langere tijd onder vuur omdat het een te perfect schoonheidsideaal zou nastreven en te weinig diversiteit toont. Hier wil het merk dan ook grote veranderingen in aanbrengen en daarom is er dit jaar geen Victoria’s Secret Show zoals we dat van het merk gewend zijn. Er zal een nieuwe insteek van de show komen en het merk begint alvast goed door ook hun modellenbestand onder de loep te nemen. Zo maakt het merk vandaag bekend dat het eerste transgender model ooit voor het merk zal poseren in hun nieuwe campagne. Het gaat om de 22-jarige Braziliaanse Valentina Sampaio. Op Instagram laat Valentina backstage footage van de shoot voor de ‘PINK’ sectie van het merk zien. Het model krijgt van over de hele wereld positieve reacties.