Rihanna draagt ontwerp van David Laport in Barbados

Nederlandse ontwerper David Laport moet super trots zijn geweest toen hij zag dat niemand minder dan Rihanna één van zijn iconische ontwerpen droeg tijdens het Crop Over festival in haar geboorteland Barbados. Laport woont in Amsterdam en kreeg vorige week plotseling een e-mail van Rihanna’s styliste. De dame in kwestie had het ontwerp op Instagram gezien en vroeg of de zangeres deze mocht dragen tijdens het jaarlijkse carnaval. Dat bleek nog even een dingetje want de oorspronkelijke jurk was nog ergens in Amerika vanwege een fotoshoot. Nee verkopen was uiteraad geen optie dus heeft David op stel en sprong een compleet nieuwe jurk voor Rihanna gemaakt die perfect op maat viel. Een aantal nachten achtereen werkten ze met vijf man in totaal aan de jurk. De jurk werd daarna opgestuurd naar Londen waar Rihanna de jurk zou passen, vanuit daar ging het ontwerp naar Barbados. Gister was het uiteindelijk zover, een stralende Rihanna schitterde vol trots in het ontwerp van David Laport.