Een openhartige Sylvie Meis doet in Grazia een aantal onthullingen over haar nieuwe relatie. Zo schrijft ze in de wolken te zijn met haar nieuwe liefde Niclas Castello waarmee ze onlangs voor het eerst werd gespot in Saint Tropez. Castello is 40-jarige popart-kunstenaar uit Duitsland. Miss Meis ontmoette hem voor het eerst op de bruiloft van goede vriendin Barbara Meier. Sindsdien is de vonk tussen de twee flink overgeslagen zo is te zien op de foto’s die in Saint Tropez van het stel werend gemaakt. Ondanks dat de twee happily in love zijn heeft Sylvie nog geen kiekje van hen samen op haar Instagram gepost, dit deed ze wel bij haar vorige liefje Bart Willemsen.

“Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine. Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken.” Ook geeft de tv-presentatrice aan dat het bij haar nog steeds old fashioned moet gaan. “Ik ben niet iemand die ingaat op direct messages op Instagram, of op dating apps zit, dat is niet mijn ding. Het is echt niet zo makkelijk, hoor.”