DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK32)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Helena Glazer
De Amerikaanse blogger en styliste Helena Glazer is oprichtster van de blog ‘Brooklyn blonde’. Hier blogt ze over fashion, beauty & skincare maar ook over haar motherhood. Helena heeft onder andere samengewerkt met merken zoals GAP, L’Oreal en UGG Shoes. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op deze it-girl haar instagram en blog!

Nikita Loohuis
Ze noemt zichzelf ook wel ‘Meisje van ’t zuiden’. Nikita is een echte ‘fashion addict’ en wanneer je Nikita haar foto’s bekijkt wordt je vrijwel direct vrolijk! And that’s what we need on this rainy day! Nieuwsgierig geworden? Vergeet deze blije dame dan niet te volgen!

View this post on Instagram

Good shoes take you to good places☕️💕 @marutifootwear

A post shared by Nikita (@nikitaloohuis) on

Julie Hocke
De Deense Julie woont in Kopenhagen en ‘oh my’ wat zijn wij jaloers op de prachtige krullen van deze dame! Julie post geregeld foto’s waarop haar stralende lach te zien is. Wanneer je Julie haar instagram bekijkt voel je als het ware de ‘positive vibe’. En daar houden wij op de redactie wel van! 🙂

View this post on Instagram

Hey, you🙊🍂

A post shared by Julie Olivia Lindebjerg Hocke (@juliehocke) on