Model Emily Ratajkowski heeft een foto geplaatst op Instagram waarbij ze vol trots haar okselhaar toont. De foto roep veel reacties op, de één vindt het fantastisch de ander verschrikkelijk. Emily wil met de foto een belangrijke feministische boodschap uitdragen, namelijk dat vrouwen de kans moeten krijgen om te zijn wie ze willen zijn. In de reacties vragen mensen zich af waarom dergelijke feministische boodschappen altijd gepaard moeten gaan met lichaamsbeharing. Wat vind jij van onderstaande boodschap in combinatie met de foto? Mooi of overdreven?

“Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be.” I wrote an essay for @harpersbazaarus about the importance of women’s right to choose (how she dresses, what she posts, if she decides to shave or not) no matter what influences have shaped the way she presents herself. Do your thing ladies, whatever it might be.