Bella & Gigi Hadid beroofd tijdens vakantie op Mykonos

De zusjes Gigi en Bella Hadid zijn tijdens hun vakantie op het Griekse eiland Mykonos beroofd. De modellen vierden daar een welverdiende vakantie met familie, de verjaardag van zus Alana werd er ook gevierd. Toen de zussen op pad waren met hun bodyguards is hun villa met dure spullen leeg geroofd en over hoop gehaald. Vader Mohammed Hadid bevestigde de beroving aan TMZ. De zusjes zouden allemaal enorm geschrokken zijn van de beroving, maar waren wel blij dat ze niet in de buurt waren op dat moment. De buit die de dieven hebben meegenomen zijn dure tassen, juwelen, kleding en zonnebrillen. De politie werd ingeschakeld maar zij zagen de beroving niet als prioriteit. De familie vermoed dat het personeel van het vakantieverblijf te maken heeft met de beroving. Onder een foto op Gigi’s Instagram ‘Gisposable’ plaats Gigi een foto met de caption dat ze beroofd is. Daarnaast laat ze weten nooit meer terug te gaan en het verblijf niet aan te raden “geef je geld ergens anders aan uit”. Het moge duidelijk zijn dat de familie aanwijzingen heeft dat het personeel van de villa achter de beroving zit, anders zouden zij dit nooit zo in de media openbaar maken.