Maria Tailor openhartig over problemen met modemerk

Op Instagram is modemeisje Maria Tailor zeer openhartig over de problemen met haar modemerk. Financieel gezien was het merk namelijk lange tijd van haar ex-man Jeroen van den Berg. Gelukkig is het haar gelukt om het merk, nadat het stel inmiddels al 2 jaar uit elkaar is, grotendeels van hem over te kopen. Hierdoor heeft zij weer het recht op de merknaam ‘Maria Tailor’ en de URL van haar webshop. De winkels en het bedrijfspand blijven echter voorlopig van haar ex-man. De financiële rompslomp is ook de reden dat het uitbrengen van de volgende collectie van het merk langer duurt dan normaal. Genoeg reden dus om aan de fans van Maria Tailor openheid te geven. Het modemeisje vraagt dan ook om een beetje geduld. Wij vinden het vooral knap dat Maria zo open en eerlijk durft te zijn. Lees haar volledige statement hieronder:

Lieve volgers, ik heb sterk het gevoel om jullie een update te geven omtrent mijn modemerk MARIA TAILOR. De afgelopen maanden zijn er een heleboel veranderingen geweest en wil deze graag met jullie delen. In 2014 ben ik met veel passie een kledinglijn begonnen en is de vader van mijn kinderen daarbij ingestapt. Ik als gezicht en creatieve kracht van het merk en hij als financiële kracht. Nu wij ondertussen al bijna 2 jaar uit elkaar zijn als geliefdes werd het tijd om ook de zakelijke kant af te ronden met elkaar. Vanwege verschillende redenen heb ik destijds in goed vertrouwen mijn bedrijf overgedragen aan de vader van mijn kinderen en heb een paar weken geleden een akkoord gekregen op het terugkopen van mijn merkrecht, url en webshop. Het bedrijfspand, personeel en de brandstores zijn nog in beheer van mijn ex-partner. Ook de huidige voorraad is van hem. Ik ben druk met de juridische en contractuele afwikkelingen, verhuizen naar een ander pand, aannemen van personeel en het ontwerpen van een nieuwe collectie. Het uitbrengen van een nieuwe collectie zal daarom iets langer duren dan wat jullie gewend zijn maar hij komt eraan! Please be patient 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Ik ben erg blij en opgelucht en heb enorm veel zin om met mijn volledige eigen visie mijn creativiteit te leggen in mariatailor.com. To be continued❤️