Sylvie Meis geeft tips voor een fashionable vakantie

‘Work hard, play hard’, dat zal ongetwijfeld het motto van Sylvie Meis zijn. Want naast hard werken geniet zo ook regelmatig van een welverdiende vakantie op een zonovergoten oord. Zo was ze onlangs in Saint-Tropez en de Malediven om daar te genieten van al het goede van een vakantie. Er was echter één ding dat Sylvie stress opleverde en dat was het inpakken van haar koffer. In Grazia geeft ze dan ook drie goudentips om je koffer op een makkelijke en fashionable manier in te pakken. Tip numero uno is om je kleding in drie stapels onder te verdelen, namelijk ‘night’, ‘overdag’ en ‘beach’. Tip 2 is om vervolgens alle setjes die je in je hoofd hebt door te passen voor de spiegel, waarna een strenge selectie volgt van wat je wel en niet mee mag nemen. Mocht je koffer dan nog te vol of te zwaar zijn, dan is de derde tip een simpele, besef namelijk dat je waarschijnlijk met de helft van je kleding al toe kunt en je best een paar setjes kunt skippen. Et voilà, je koffer is gevuld en zal in ieder geval voor het overgrote deel uit fashionable setjes bestaan die precies zijn afgemeten.