Tommy Hilfiger introduceert de TOMMY JEANS Studio en Backstage party tijdens Lowlands festival in Biddinghuizen. Van 16 t/m 18 augustus zal tijdens het event kennisgemaakt worden met de TOMMY JEANS najaarscollectie 2019. In de TOMMY JEANS Studio krijgen festivalgangers de mogelijkheid om kennis te maken met het merk. In de studio zullen iconische items uit het archief van het merk te zien zijn, daarnaast is er een fotogalerij die in het teken staat van de muziek uit de jaren ’90. Tijdens de TOMMY JEANS Backstage party zullen artiesten als SABA, Sevn Alias en Yung Nnelg optreden.

De TOMMY JEANS najaarscollectie staat in het teken van duurzaamheid. De collectie bestaat dan ook uit tijdloze items van duurzame materialen, zoals spijkerbroeken en rokken van 100% gerecycled katoen. De denim items komen in verschillende kleuren, de kledingstukken worden uniek door patches, buttons en knopen. Corduroy puffer jackets en tuinbroeken geven een rebelse vintage twist aan de collectie. Sterren- en strepen prints geven de items een jonge look. De iconische TOMMY JEANS vlag komt overal weer terug. De gehele najaarscollectie van TOMMY JEANS is verkrijgbaar in geselecteerde Tommy Hilfiger stores en online via Tommy.com.

Beeld: Tommy Hilfiger.