Volledige programma Amsterdam Fashion Week 2019 bekend

Het volledige programma van Amsterdam Fashion Week op 5-8 september 2019 is bekend. In totaal zijn er zes shows die verdeeld zijn over drie dagen. De openende show zal van niemand minder dan Ronald van der Kemp zijn op donderdagavond in het Moco Museum. Op zaterdag zijn er shows van getalenteerde ontwerpers als Ferry Schiffelers, Lichting 2019 en Ninamounah. Op de zondag zijn er nog twee shows, namelijk van Bataviastad x Duran Lantink en lievelingsontwerper van koningin Maxima ‘Natan’. Amsterdam Fashion Week zal afsluiten met een performance en party van ‘Le Café Noir’ het modemerk van Lizzy van der Ligt. Waar er bij de vorige editie nog gesuggereerd werd dat Amsterdam Fashion Week te commercieel zou zijn geworden, heeft Danie Bles de modeweek dus dit keer in een iets ander jasje gestoken. Museumplein zal nog steeds al decor dienen voor de Amsterdamse modeweek, echter zijn de shows dit maal voornamelijk in De Nieuwe Kerk. Naast fashionshows kunnen genodigden genieten van inspirerende talks en performances. Scotch & Soda zal een Art Night verzorgen in hun store aan de Heiligeweg. Ook dit keer heeft Danie Bles ons weer weten te verassen met een verfrissende insteek van Amsterdam Fashion Week, we just can’t wait! Het volledige programma check je hier.