Scotch & Soda brengt capsule collectie uit met Blair Breitenstein

Het Amsterdamse Scotch & Soda lanceert vandaag een super coole limited edition capsule collectie in samenwerking met de bekende New Yorkse illustratrice Blair Breitenstein. Deze capsule collectie past goed bij de FW’19 collectie van Scotch & Soda waarin prints van de Nederlandse kunstenaar Kees van Dongen zijn verwerkt. Blair geeft een kenmerkende moderne draai aan de Scotch & Soda FW’19 toile du jouy prints en hero looks. Geïnspireerd door de expressionistische beweging, combineert Blair sterke en zelfverzekerde houtskoolcontouren met waterverf wat resulteert in hedendaagse illustraties die een hit zijn gebleken binnen de modewereld en enorm veel fans op Instagram.

De Scotch & Soda x Blair Bernstein capsule collectie bestaat uit long and short sleeve t-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er voor mannen en jongens hoodies met één van Blair’s gewaagde ‘French Girl’ illustraties. Voor vrouwen is deze illustratie verwerkt in een print waarvan een parka is gemaakt. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Scotch & Soda brandstores en online via de webshop van Scotch & Soda, klik hier.

Beeld: Scotch & Soda.