DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK33)

Category: ★ Fashion News, It-Girls

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Ines Gomes
Deze Nederlandse Youtube-ster is dól op fashion, interieur en beauty. Wanneer wij de prachtige kiekjes op haar instagram bekijken worden wij stiekem best wel een beetje jaloers! Want geef toe iedereen wil toch zo’n woonkamer? Daarnaast ziet Ines er ook altijd uit om door een ringetje te halen, ‘you go girl!’

View this post on Instagram

Watch more sunsets than Netflix🌅🌼 💃🏽

A post shared by INES GOMES (@inesgomesdefaria) on

View this post on Instagram

Zelfgeplukt bosje💐🌺🌸🌷

A post shared by INES GOMES (@inesgomesdefaria) on

Erika Boldrin
De Italiaanse Erika Boldrin heeft verstand van fashion, en dat zie je zéker terug op haar instagram. Erika heeft duidelijk haar eigen stijl en is hierdoor een ware inspiratie voor vele andere mode liefhebbers. ‘If you don’t follow Erika Boldrin yet, you soon will’.

View this post on Instagram

Summer uniform. @sergiorossi #sergiorossi #adv

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

View this post on Instagram

Two blazers it’s a thing! @mango #mangogirls #adv

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

Gabriela de Graaf
De in Rotterdam studerende Gabriela de Graaf plaatst geregeld foto’s van gave fashion outfits. Daarnaast houdt ze er van om naar mooie plekken te gaan, dat zie je terug aan haar stijlvolle Instagram posts. En geef toe, welke vrouw houdt hier nou niet van? Dus vergeet deze dame niet te volgen!