Zalando Beauty vanaf deze maand in Nederland beschikbaar

Goed nieuws voor beautyliefhebbers want Zalando zal haar beauty assortiment vanaf eind 28 augustus ook in Nederland beschikbaar gaan maken. Zalando heeft een flink beauty assortiment van zo’n 8500 producten en 200 verschillende merken. Het assortiment bestaat uit zowel producten voor mannen als vrouwen. De beautyproducten variëren van huidverzorging tot parfums en make-up. Door het introduceren van Zalando Beauty in Nederland hoopt de webwinkel op nog meer verkopen. Nederland is het is het negende land waar Zalando make-up zal gaan verkopen. Op dit moment is Zalando beauty al beschikbaar in Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Polen, Frankrijk en Italië. Nieuwsgierig geworden, op de belgische Zalando webshop kun je alvast een voorproefje krijgen, check het hier.