Doutzen Kroes genoot van een heerlijke vakantie in Europa met haar collega modellen Candice Swanepoel en Joan Smalls. De vriendinnen hadden een heerlijke tijd op een luxe zeiljacht aan de kust van Ibiza. Het moet een droomvakantie zijn geweest voor het Friese model gezien ook haar moeder en kinderen erbij waren. De kiekjes liegen er niet om, dit is dus hoe een échte supermodellen vakantie eruit ziet. Overigens was het niet allemaal leuk want Doutzen kreeg een behoorlijke bak ellende over zich heen na het posten van één van de zonnige kiekjes. Ze zou namelijk ‘extreem dun’ zijn en een slecht voorbeeld zijn voor jonge meiden. De reacties waren niet mild, maar Doutzen lijkt zich er weinig van aan te trekken. Gelijk heeft ze!

View this post on Instagram

Golden hour 💛 @doutzen

A post shared by Jerome Duran (@jeromeduran) on

View this post on Instagram

Mem 💙

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

View this post on Instagram

👙 🌱🌿

A post shared by @ angelcandices on

View this post on Instagram

🐙🦑🦐🐟🐠

A post shared by @ angelcandices on

View this post on Instagram

💙☀️#europeansummer

A post shared by @ angelcandices on

View this post on Instagram

Hat kinda day 👒

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on