Dit Beauty Product van Kim Kardashian moet je kennen

Kim Kardashian kunnen we met recht de Queen of Make-up noemen. Hoewel haar zusje Kylie Jenner er ook wat van kan met de razend populaire lipkits vinden we de body foundation van Kim Kardashian écht de uitvinding van de eeuw. De body foundation is volgens Kim dé ultieme formule om ernstige oneffenheden mee te camoufleren. Kim lijdt al jaren aan psoriasis en voor wie zich af vroeg hoe de realityster dit in godsnaam zo goed wist te verbergen heeft daar nu het antwoord op. Haar secret weapon is niet voor niets al jaren de body foundation en ze heeft haar eigen formule zo weten te fine tunen dat je er razend enthousiast van wordt. Het goedje droogt namelijk als zijde in op je huid en zorgt ervoor dat je teint perfect egaal is. Wat een spray tan of zonnebank niet kan is oneffenheden daadwerkelijk camoufleren en dat is dus in een handomdraai gefixt met dit product. Check het filmpje hieronder maar eens waar Kim precies uitlegt hoe je de body foundation kunt gebruiken. Wij zijn fan!