DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK34)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Andy Torres (Style Scrapbook)
De Mexicaanse Andy Torres die bekend werd door haar blog ‘Style Scrapbook’ woont op dit moment in Amsterdam. Haar posts worden dus ook geschoten op de Amsterdamse grachten en ze is ook regelmatig bij toffe persevenementen aanwezig in ons land.

Ellie (Slip into Style)
De uit Spanje afkomstige Ellie van ‘Slip into Style’ heeft een heel eigen style. In iedere outfit zit minimaal één kleurrijke key-piece verwerkt. Naast mooie outfitposts is ze ook erg goed in het vastleggen van prachtige sfeerbeelden. We love it.

Paola Alberdi
Paola creëert outfits vergelijkebaar met Olivia Palermo. Denk paisley print, denk feathers en af en toe een glittertje. Niet too much maar wel genoeg om iedere outfit glamorous te maken.