Monica Geuze zal Zara-Lizzy niet meer laten zien in vlogs

Monica Geuze (24) heeft een belangrijk besluit genomen, ze gaat haar dochter Zara-Lizzy niet meer laten zien in haar wekelijkse vlogs. Monica is zich er steeds minder prettig bij gaan voelen om Zara-Lizzy en haar stiefzoontje Mason te filmen. Ze wil de kinderen dan ook beschermen omdat ze het niet chill vindt dat mensen die haar niet kennen iets van haar gaan vinden. Monica vond haar vakantie in Spanje super relaxt en juist zo fijn om even ‘onbekend’ te zijn, ze wil het haar dochter dan ook niet aan doen om straks naar school te moeten gaan en direct al een gevangen gevoel te hebben omdat ze door haar ouders een bekende Nederlander is gemaakt. Het is overigens niet zo dat ze direct nooit meer te zien zal zijn in de vlogs omdat ze uiteraard een belangrijk deel uitmaakt van Monica’s leven. Wél zal Monica de momenten dat ze haar dochter filmt zoveel mogelijk beperken. In de vlog van deze week vertelt Monica er meer over vanaf 26 minuten.