Sylvia Geersen doet boekje open over Jeffrey Epstein

Nederlands Topmodel Sylvia Geersen (33) onthult in Zomer met Art dat ze in het verleden nauw in contact was met de omstreden Victoria’s Secret zakenman Jeffrey Epstein. De Victoria’s Secret topman overleed in augustus in een Amerikaanse cel nadat hij werd aangeklaagd voor seksueel- en kindermisbruik. Epstein hielp Sylvia bij het opzetten van haar modellencarrière in Amerika, zij was destijds enorm onder de indruk van hem en nam zijn adviezen dan ook ter harte. Sylvia verhuisde in 2006 vlak na haar deelname aan Holland’s Next Top Model naar New York waar ze door een vriendin aan Epstein werd voorgesteld. Hij zag wat in haar en beloofde haar een appartement en een ingang bij Victoria’s Secret. Jeffrey adviseerde haar in die tijd om haar borsten te laten verkleinen, Sylvia volgde zijn advies op in de hoop dat het invloed zou hebben tijdens de casting van Victoria’s Secret. In de periode dat Sylvia nauw in contact was met Jeffrey Epstein ervoer ze gelukkig geen problemen met hem. Toen ze het nieuws hoorde over hem was ze dan ook echt verbouwereerd. Bekijk de aflevering van Zomer met Art hier.

View this post on Instagram

✨✨✨

A post shared by Sylvia Geersen✨ (@sylviageersen) on