Deze bekende vlogster gaat er definitief mee stoppen

“KOGEL IS DOOR DE KERK: IK STOP MET VLOGGEN” zo luidt de titel van
Jamie Li haar nieuwe vlog. Iets waar trouwe fans van Jamie absoluut niet op hadden gehoopt. Gelukkig geeft Jamie wel een toelichting op het feit dat ze heeft besloten te gaan stoppen met haar wekelijkse vlog.

“In april heb ik besloten een einde te maken aan de vlogs. Ik mis de
creatieve uitdaging en ben toe aan iets nieuws. Ik vind het gewoon niet zo leuk meer. Maar wat ik wel weet is dat ik het editen en het maken van video’s maken leuk vind.” 

In april begon Jamie al te twijfelen of ze het vloggen nog wel leuk vindt en
nu ze een aantal maanden verder is in de tijd weet ze het zeker, voorlopig komt er geen vlog meer online, of misschien zelfs wel nooit meer. Máár wees niet
getreurd want Jamie zal niet helemaal van YouTube verdwijnen. Twee maal per week zullen er andere video’s online komen waarin in Jamie haar  creativiteit kwijt kan. Hoe of wat is verder dus nog niet helemaal duidelijk. Check de video waarin Jamie zelf uitlegt geeft over haar besluit hieronder.