Bella en Gigi Hadid eren hun overleden Nederlandse oma

Ans van den Herik, de Nederlandse oma van de beroemde modellen zusjes Bella en GIgi hadid is overleden. Het emotionele nieuws werd door de hele familie gemeld op Instagram met een emotioneel eerbetoon. De beroemde Hadid familie had dus een Nederlandse oma die de moeder was van Yolanda Hadid, zij groeide op in Papendrecht. De kinderen van Yolanda zijn dus de beroemde modellen zusjes Gigi en Bella en hun broertje Anwar. Ondanks hun beroemdheid zijn Gigi, Bella en Anwar altijd enorm trots geweest op hun Nederlandse roots, ze brachten dan ook regelmatig een bezoekje aan hun oma Ans in Papendrecht. Ondanks dat de familie hun oma enorm zal gaan missen hebben ze er ook vrede mee en troosten ze zich met de gedachte dat hun oma teruggaat naar opa in de hemel. Oma Ans heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad, zo streed ze maar liefst zes keer tegen kanker. De familie koestert op Instagram de liefdevolle herinneringen aan hun oma en moeder, bekijk deze hieronder.

View this post on Instagram

Forever

A post shared by Bella πŸ¦‹ (@bellahadid) on

View this post on Instagram

REST IN PARADISE

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

View this post on Instagram

OMA πŸ’™β˜οΈ FOREVER

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on