Checked prints, corduroy en cosy knitwear: het designteam van EDITED, geleid door Clarissa Labin, heeft een aantal winter klassiekers op een nieuwe en verfrissende manier geherintroduceerd in hun nieuwe ‘Brave Traditions’ collectie. Met vrouwelijke op de jaren ’70 geïnspireerde looks als resultaat die ons zeker door de koude winterdagen zullen slepen. De prints in de collectie zijn bijvoorbeeld de checked print, maar dan met een twist van extra grote checks of winterse bloemenprints. Daarnaast is de klassieke cable knit en de Noorse streep verwerkt in deze heerlijke winter collectie. Puffer jackets in pastelkleuren zorgen voor een sportieve touch.
De EDITED Brave Traditions winter collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de EDITED stores en online via EDITED.nl.

Beelden: EDITED official.